Meistä

Keitä me olemme?

KAIKKI KODIN REMONTIT HELPOSTI JA LUOTETTAVASTI!

Tarjoamme kaikki kodin remontit helppoutta ja luotettavuutta vaalien! Yrityksemme keskittyy monipuolisesti erilaisiin remonttiprojekteihin, kuten kylpyhuone- ja saunaremontteihin sekä sisätilojen huoneistoremontteihin. Meillä on vankka ammattitaito ja yli 20 vuoden kokemus alalta.

Asiakkaanamme haluamme tarjota sinulle vaivattoman ja sujuvan remontointikokemuksen. Panostamme siihen, että projektit etenevät saumattomasti, aikataulujen pitäessä ja budjetin pysyessä hallinnassa. Voit luottaa meihin, sillä asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää.

"PPP"

Paikallinen pirkanmaalainen perheyritys

 

Toteutamme remontit avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa, että huolehdimme kaikista remonttiin liittyvistä yksityiskohdista puolestasi. Meidän vastuullamme on hoitaa lupahakemukset, vesieristystarkastukset ja kaikki muut remonttiin liittyvät asiat, jotta sinun ei tarvitse huolehtia niistä. Haluamme sinun voivan keskittyä remontin suunnitteluun ja toteutukseen ilman ylimääräistä stressiä.

Tavoitteenamme on tehdä remontoinnista helppo ja vaivaton prosessi, joka tuo kotiisi uutta kauneutta ja toimivuutta. Meillä on intohimo remontointiin, ja haluamme tehdä jokaisesta projektista ainutlaatuisen ja laadukkaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua toteuttamaan kodin remonttisuunnitelmasi. Voit luottaa meihin, kun haluat varmistaa, että remonttisi tehdään ammattitaidolla ja vaivattomasti. Tarjoamme sinulle remontointiratkaisun, joka täyttää toiveesi ja luo kotiisi uudenlaisen ilmeen.

Tavoitteemme on tehdä asiakkaillemme remontoinnista helppo kokemus, jonka aikana ei tarvitse huolehtia aikataulujen venymisestä tai budjettien paukkumisesta.

Toteutamme kaikki projektit avaimet käteen -peraatteella, huolehtien kaikista lupahakemuksista, vesieristystarkastuksista ja muista remonttiin liittyvistä asioista.

Olemme täällä vielä 10 vuoden päästä

Soita meille

Janne — 0400 581 418

"Vaivattoman remontoinnin puolesta"

Miksi meidät?

Satojen erilaisten remonttien kokemus