Keittiöremontit

Toteuta kestävä keittiö ammattilaisella! Kylpymestarit toteuttaa remontit Pirkanmaalla.

Keittiöt kerralla kuntoon!

Keittiöremontit ovat erikoisalaamme. Olemme suunnitelleet keittiökonseptimme siten, että homma hoituu mahdollisimman tehokkaasti ja laadukkaasti aina suunnittelusta toimitukseen ja toteutukseen asti.

Keittiöremontti lähtee liikkeelle huolella laaditusta suunnitelmasta. Tämän vuoksi remonttisuunnittelijamme tekevät suunnitelman kanssasi, keittiöösi ja toiveisiisi tutustuen. Kalustetoimittajamme on tarkoin valittu nykyiset mekanismi-, materiaali- ja laatuvaatimukset huomioiden. Kotimainen tehdas palvelee joustavasti myös erikoismittoja vaativissa kohteissa.

Keittiöremontin ei tarvitse rajoittua kalusteiden, koneiden ja muiden oheistuotteiden vaihtoon, vaan samalla voidaan katsoa ympäröivien pintojen uudistuksen tarve. Lisäksi esimerkiksi seinien aukaisut ja siirrot ovat mahdollisia. Myös kevyemmällä keittiöremontilla voi saada muutosta aikaan. Tasojen, välitilalaattojen, valaistuksen, vetimien ja altaan vaihdolla saa nopeasti uutta ilmettä keittiöön. Olipa tarpeenasi siis koko keittiön uusiminen tai pieni pintojen päivitys, autamme sinua mielellämme!

Miten prosessi etenee?

Maksuton
kartoituskäynti

Yksilöity
urakkatarjous

Remontin toteutus
työtakuulla

Keittiöremontin hinta

Keittiöremontin hinta vaihtelee laajasti riippuen monista tekijöistä, kuten remontin laajuudesta, valittujen materiaalien laadusta, käytettyjen ammattilaisten hinnoista ja alueellisista eroista. Keittiöremontin kustannukset voivat sisältää kaapinovien, työtasojen, kodinkoneiden, lattian, seinäpintojen ja valaistuksen vaihtamisen tai päivittämisen. Lisäksi työhön liittyvät asennus- ja rakennustyöt tulee ottaa huomioon.

Yksinkertaisempien keittiöremonttien, kuten pintaremontin, keskimääräiset kustannukset voivat alkaa noin muutamasta tuhannesta eurosta. Kattavammat ja laajemmat remontit, joissa vaihdetaan kaikki keittiön elementit ja tehdään mahdollisesti rakenteellisia muutoksia, voivat maksaa enemmän.

On tärkeää muistaa, että keittiöremontin hinta voi vaihdella suuresti riippuen yksilöllisistä tarpeista ja valinnoista. Ammattilaisen konsultointi ja tarjousten pyytäminen auttavat saamaan tarkemman käsityksen remontin kustannuksista ja budjetoinnista.

Olemme täällä vielä 10 vuoden päästä

Remontti nyt - maksu osissa!

Meidän kautta on mahdollista saada remontti rahoituksella, jolloin voit nauttia remontin eduista ja maksaa itsellesi sopivissa erissä.

Remontointi ei ole koskaan ollut näin halpaa!

Verotuki vähentää remonttikustannuksiasi. Sen voi saada jokainen veronmaksaja tuloista riippumatta.

Vähennyksen enimmäismäärä on 2250€ / henkilö, joten esimerkiksi kahden hengen taloudessa se on 4500€. Vähennys on 40 % toteutuneista työkustannuksista. Omavastuuosuus on 100€ / henkilö.

Toimitamme aina loppulaskun yhteydessä veroerittelyn työstä ja tarvikkeista kotitaloustyön tukea varten.

Esimerkki 1: kahden hengen talous
Huoneiston sisäremontti 19 300€
Työn osuus 11 800€
Tarvikkeet 7 500€
Omavastuu 2 x 100€
Kotitalousvähennys 4 500€
Kustannus verovähennyksn jälkeen 14 800€