REMONTTI KANGASALA

Yksi sopimus, yhden katon alta, kaikki kotisi remontit takuutyönä yli 20 vuoden kokemuksella.

Kylpyhuone-
remontit

Huoneisto-
remontit

Keittiö-
remontit

Sauna-
remontit

OLETKO AIKEISSA REMONTOIDA KOTIASI KANGASALLA?

SÄÄSTÄ HARMAITA HIUKSIA ULKOISTAMALLA REMONTTI AMMATTILAISELLE

Yrityksemme on keskittynyt kylpyhuone- ja saunaremontteihin sekä sisätilojen huoneistoremontteihin. Toteutamme kaikki remontit vahvalla ammattitaidolla ja yli 20 vuoden kokemuksella.

Tavoitteemme on tehdä asiakkaillemme remontoinnista helppo kokemus, jonka aikana ei tarvitse huolehtia aikataulujen venymisestä tai budjettien paukkumisesta.

Toteutamme kaikki remontit avaimet käteen -peraatteella huolehtien kaikista lupahakemuksista, vesieristystarkastuksista ja muista remonttiin liittyvistä asioista.

Ulkoista remontti Kangasalla Kylpymestereille!

Miksi meidät?

Satojen erilaisten remonttien kokemus

Mitä asiakkaamme ovat mieltä?

Laadukkaat materiaalit ja viimeistelytyö tekevät vaikutuksen. Olen erittäin tyytyväinen valintaani ja suosittelen lämpimästi remonttipalveluitanne kaikille saunan uudistamista suunnitteleville!
Matti Pörhö
Saunaremontti
Keittiöni on nyt toiminnallinen, tilava ja tyylikäs. Rakastan uutta työtasoa, kaappien järjestelmällisyyttä ja modernia ilmettä. Kiitos teille loistavasta työstä, suosittelen teitä kaikille keittiöremonttia suunnitteleville!
Liisa Lehto
Keittiöremontti

"olen erittäin tyytyväinen remonttiin!"

Katso asiakkaan kertomus remontista:

Remontti nyt - maksu osissa!

Meidän kauttamme on mahdollista saada remontti rahoituksella, jolloin voit nauttia remontin eduista ja maksaa itsellesi sopivissa erissä.

Kylpyhuoneremonttia ei tarvitse pelätä

“Pirkanmaalla ongelmana on enemmän se, että remonttia pelätään, ja ei nähdä sitä asuntoon sijoittamisena. Liikkeelle saatetaankin lähteä aivan liian myöhään, Janne kertoo.”

REMONTOIJAN CHECKLIST

Remontin suunnitteluvaiheessa mielessä pyörii monia kysymyksiä. Kannattaako minun tehdä vielä remonttia? Pystynkö asumaan kotonani remontin aikana? Miten huolehdin, että remontti toteutetaan säännösten mukaisesti? Nämä ovat muutamia esimerkkejä mieltä askarruttavista kysymyksistä.

Kokosimme 10 yleisintä kysymystä vastauksineen yksiin kansiin. Ennen kuin tartut vasaraan, lue tämä remontoijan checklist. Näin varmistat, että remontille on annettu vahva pohja perusteellisella suunnittelulla.

Lataa remontoijan checklist täyttämällä oheinen lomake. Lähetämme checklistin sinulle pdf-muodossa sähköpostiisi.

Yhteistyössä

Täytä tietosi niin lähetämme checklistan!